Rouwvervoer

Rouwvervoer is bij bijna elke uitvaart gewenst. Tegenwoordig zijn hier vele keuzes en mogelijkheden in waardoor u het rouwvervoer kunt kiezen wat bij u en uw dierbare past. Kiest u voor een klassieke rouwauto of voor bijvoorbeeld een rouwfiets, een loopkoets of paard en wagen. Welke kleur past bij uw dierbare of welk model rouwauto. Wilt u uw dierbare zelf rijden, met een rouwchauffeur mee rijden of wilt u de rouwauto graag volgen. Wanneer uw de rouwauto wilt volgen kan dit met uw eigen auto('s) of met een volgauto zodat u gereden wordt. 

 

Onderstaand een aantal voorbeelden van rouwvervoer. We kijken graag samen met u welk rouwvervoer het beste bij uw wensen aan sluit. 


Klassieke rouwauto

Een klassieke rouwauto vervoert uw dierbare overledene voor u op de dag van de uitvaart. Deze rouwauto is beschikbaar in het zwart, licht grijs, donker blauw en in het wit en wordt altijd bestuurd door een rouwchauffeur. Wanneer u een voorkeur heeft voor de kleur, proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 


Rouwbus

Lizet uitvaartverzorging beschikt over een eigen rouwbus. Onze rouwbus wordt ingezet voor het overbrengen van uw overledene van de overlijdenslocatie naar de gewenste opbaarlocatie maar de rouwbus kan zeker ook ingezet worden op de dag van de uitvaart. 


Zelf rijden

Uw overleden dierbare zelf rijden tijdens de uitvaart maakt het rouwvervoer natuurlijk heel persoonlijk. De Chrysler Pacifica geeft je deze mogelijkheid. Je krijgt de vrijheid om met het gezelschap dat u wenst de route te rijden die u graag wilt. U kunt op uw route op uw gemak nog ergens langs rijden of ergens stoppen. U kunt met twee personen de overledene begeleiden. 


Bijzonder rouwvervoer

Naast een klassieke rouwauto, onze rouwbus of het zelf rijden van een rouwauto is er nog een heel groot scala van bijzonder rouwvervoer beschikbaar in Nederland. Doormiddel van een overkoepelend netwerk kunnen al deze rouwauto's waar dan ook in Nederland ingezet worden. Bij bijzonder rouwvervoer kun je denken aan een cadillac, een landrover of een volkswagenbusje maar ook aan een koets, een fiets of een caravan. Bekijk hier het scala bijzonder rouwvervoer. We informeren je graag over de mogelijkheden.