Lizet uitvaartverzorging

Bij ons kunt u terecht voor het volledig regelen en verzorgen van een uitvaart. Afscheid nemen van een dierbaar iemand is moeilijk, zeker als dit onverwachts gebeurt. Zoveel verdriet, zoveel zaken die in korte tijd geregeld moeten worden. Dan is het fijn als er iemand is die u op een rustige manier veel werk uit handen kan nemen, een luisterend oor heeft, een schouder biedt om op uit te huilen en die samen met u een uitvaart verzorgt zoals u het wenst, passend bij uw dierbare. Of dit nu uitbundig of juist klein en intiem is, wij helpen u met het vinden van mogelijkheden ook al lijken deze soms onmogelijk. Samen, vanaf de verzorging van de overledene tot het afscheid nemen in welke vorm dan ook, geheel op uw tempo, geheel naar uw behoefte. Ons team staat voor u klaar. 


In memoriam

Lizet Swertz-Coenen (1963), geboren en getogen in Bergen. Getrouwd en moeder van drie, inmiddels volwassen, kinderen. Eind juli 2019 kwam Lizet, heel plotseling en veel te vroeg, te overlijden. 


Afscheidshuis "Rembrandt"

Op 1 oktober 2018 hebben wij ons afscheidshuis "Rembrandt" aan Rembrandtplein 10 te Nieuw Bergen in gebruik mogen nemen. Welke is gevierd met een mooie opening op 30 september. Met de uitbreiding van Afscheidshuis "Rembrandt" kunnen wij u de mogelijkheid bieden om uw dierbare dicht bij huis te houden. Voor ons een unieke dienst binnen de gemeente Bergen. 


5 jarig bestaan, met een lach en een traan

1 juni 2016, na ruim vijftien jaar ervaring in de uitvaartbranche, heeft

Lizet Swertz-Coenen haar lang gekoesterde droom waarheid laten worden, haar eigen uitvaartonderneming, Lizet uitvaartverzorging. Gewoon vanuit huis samen met Marcel en haar kinderen die hielpen waar konden, toen nog niet wetende dat 5 jaar later Lizet uitvaartverzorging er heel anders uit zou zien. 5 jaar waar wij op terug kijken met een lach en een traan. 


5 jarig bestaan afscheidshuis "Rembrandt"

Op 1 oktober 2018 opende Lizet vol trots de deuren van haar afscheidshuis, afscheidshuis "Rembrandt". Op 1 oktober 2023 vierden wij vol trots het 5 jarig bestaan. Om dit jubileum te vieren opende wij onze deuren voor een open dag waar veel onderwerpen uit de uitvaartbranche ter spraken kwamen en bekeken konden worden.