Lizet Uitvaartverzorging

Bij ons kunt u terecht voor het volledig regelen en verzorgen van een uitvaart. Afscheid nemen van een dierbaar iemand is moeilijk, zeker als dit onverwachts gebeurt. Zoveel verdriet, zoveel zaken die in korte tijd geregeld moeten worden. Dan is het fijn als er iemand is die u op een rustige manier veel werk uit handen kan nemen, een luisterend oor heeft, een schouder biedt om op uit te huilen en die samen met u een uitvaart verzorgt zoals u het wenst, passend bij uw dierbare. Of dit nu uitbundig of juist klein en intiem is, wij helpen u met het vinden van mogelijkheden ook al lijken deze soms onmogelijk. Samen, vanaf de verzorging van de overledene tot het afscheid nemen in welke vorm dan ook, geheel op uw tempo, geheel naar uw behoefte. Ons team staat voor u klaar. 


In memoriam

Lizet Swertz-Coenen (1963), geboren en getogen in Bergen. Getrouwd en moeder van drie, inmiddels volwassen, kinderen. Eind juli 2019 kwam Lizet, heel plotseling en veel te vroeg, te overlijden. 


Afscheidshuis 'Rembrandt'

Op 1 oktober 2018 hebben wij ons afscheidshuis 'Rembrandt' aan Rembrandtplein 10 te Nieuw Bergen mogen openen. Met de uitbreiding van Afscheidshuis 'Rembrandt' kunnen wij u de mogelijkheid bieden om uw dierbare dicht bij huis te houden. Voor ons een unieke dienst binnen de gemeente Bergen. 

 

In 2018 is er hard gewerkt aan het afscheidshuis en wij zijn trots op het eindresultaat. Met veel liefde en zorgvuldigheid hebben wij deze locatie in een huiselijke sfeer ingericht zodat u zich hier op uw gemak kunt voelen en u in vertrouwde omgeving afscheid kunt nemen. Er is ruimte om afscheid te nemen in de vorm van afscheidsbezoeken maar ook voor een afscheidsdienst.