Uw wensen vooraf vast leggen

Als iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden. Hoe had de overledene zelf inhoud en vorm willen geven aan zijn of haar afscheid; begraven, cremeren, kerkelijk of juist niet. Het is niet eenvoudig om in deze emotionele periode keuzes voor iemand anders te maken. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Het is dan ook goed om hier met uw dierbaren over te spreken. Mocht u dit lastig vinden of heeft u geen idee waar te beginnen, dan gaan wij graag met u het gesprek aan over uw persoonlijke wensen voor uw eigen uitvaart. Deze wensen kunnen kenbaar gemaakt worden in het boekje 'Mijn uitvaartwensen'.

U kunt dit invullen en bij uw andere papieren bewaren. Wanneer u het prettig vindt lopen wij dit boekje samen met u door. Dit boekje blijft uw persoonlijke eigendom, hier kunt u ten alle tijden uw wensen in aanpassen.

 

In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw wensen vastleggen zodat de uitvaart geregeld en uitgevoerd wordt zoals u het wenst. U ontvangt een gespecificeerde kostenbegroting, die gebaseerd is op de actuele prijzen. Aan dit gesprek zijn geen kosten en geen verplichtingen van uw kant verbonden.

 

Het is ook mogelijk enkel het 'Mijn uitvaartwensen' boekje aan te vragen. U kunt dan rustig op uw eigen moment het boekje doornemen en invullen. Mocht u dan alsnog de wens hebben deze met ons te bespreken, is dat natuurlijk altijd mogelijk. 

 

U kunt een voorregeling of het 'Mijn uitvaartwensen' boekje eenvoudig en kosteloos aanvragen via onderstaande knoppen of door telefonisch contact met ons op te nemen, 0485-820010.