Afscheidshuis "Rembrandt"

Op 1 oktober 2018 hebben wij ons afscheidshuis "Rembrandt" aan Rembrandtplein 10 te Nieuw Bergen in gebruik mogen nemen. Met de uitbreiding van afscheidshuis "Rembrandt" kunnen wij u de mogelijkheid bieden om uw dierbare dicht bij huis te houden. Voor ons een unieke dienst binnen de gemeente Bergen. 

 

In 2018 is er hard gewerkt aan het afscheidshuis en wij zijn trots op het eindresultaat. Met veel liefde en zorgvuldigheid hebben wij deze locatie in een huiselijke sfeer ingericht zodat u zich hier op uw gemak kunt voelen en u in vertrouwde omgeving afscheid kunt nemen. Er is ruimte om afscheid te nemen in de vorm van afscheidsbezoeken maar ook voor een afscheidsdienst of koffietafel.Wij beschikken over  een 24-uurs kamer. Deze is geheel in huiselijke sfeer ingericht. Als nabestaande krijgt u de sleutel van de 24-uurs kamer, zodat u op elk gewenst moment afscheid kunt nemen van uw dierbare. Geheel in uw eigen tijd, geheel naar uw eigen wens. Indien gewenst kunt u persoonlijke spullen bij uw dierbare zetten/leggen, om het afscheid nog persoonlijker te maken.

 

 

 

 

 

 


Afscheid nemen in een neutrale omgeving, met een besloten gezelschap of openbaar. Binnen afscheidshuis "Rembrandt" maken wij het afscheid graag zo persoonlijk mogelijk voor u.  We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden.


Binnen afscheidshuis "Rembrandt" beschikken wij over een aula die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Denk aan een afscheidsdienst, een samenzijn of koffietafel.

 

Wij bieden u de mogelijkheid om, in de aula, een afscheidsdienst voor kleine gezelschappen (max. 40 personen) te houden met gebruik van muziek en beeldmateriaal. Grotere gezelschappen begeleiden wij graag naar een kerk, zaal of aula van diverse crematoria.

 

Verder kan de aula ook gebruikt worden in combinatie met een afscheidsbezoek voor een samenzijn met catering naar uw wens. 


Wij beschikken over onze eigen rouwbus. Deze kan zowel voor overbrengingen als voor rouwvervoer op de dag  van de uitvaart worden ingezet. Uiteraard kunnen wij ook een traditionele rouwauto of ander gewenst vervoer voor u regelen.