Boeken

Na het verlies van een dierbare, beland u in een lastige periode. Iedereen gaat hier anders mee om en iedereen verwerkt dit verlies anders. Wanneer u het prettig vindt om hier ondersteuning in te krijgen hebben wij hier verschillende boekjes voor binnen handbereik. 


Verlies

Het boekje 'Verlies' biedt herkenning, inzicht in gevoelens, emotionele steun en praktische informatie. Naast herkenning, inzicht in gevoelens en emotionele steun bevat Verlies praktische informatie, zoals een lijst met boeken, websites en organisaties voor nabestaanden.

Verkoopprijs €13,50

 


Kinderen helpen bij verlies

Kinderen gaan op hun eigen, specifieke manier om met verlies. In dit mooi geïllustreerde boekje vindt u handreikingen om kinderen te begrijpen en bij te staan. Het laat zien hoe zij het afscheid beleven en hoe ze omgaan met verlies. Dit boekje  bevat een unieke combinatie van informatie en praktische tips. 'Kinderen helpen bij verlies' kan voor u een leidraad zijn, om uw kind(eren) te ondersteunen bij het afscheid, de uitvaart én de periode daarna.

 

Verkoopprijs €13,50


Dag lieve

Kinderen gaan op hun eigen, specifieke manier om met verlies. Ze vinden het fijn om bezig te zijn. Met het boekje 'Dag Lieve…' creëren ze een tastbare herinnering aan hun overleden opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendje of andere dierbare. Door te schrijven, knippen, plakken en tekenen, maken kinderen een blijvende herinnering. Tegelijkertijd zijn ze spelenderwijs en passend bij hun leeftijd bezig met het verlies. Ouders kunnen met hun kind(eren) mooie herinneringen vastleggen en gevoelens van verdriet delen. Dit zorgt voor warmte, openheid en samen beleven in een moeilijke periode. 

 

Verkoopprijs €9,50